Toimitusehdot - EMP

Salassapitoperiaatteet, rekisteröityminen & tietosuoja

Yleistä


Tietosuojakäytäntömme vastaa Saksan liittotasavallan tietosuojalain (Bundesdatenschutzgesetz) ja lain sähköisestä viestinnästä (Telemediengesetz) asetuksia.

Kaikki tiedot, joita tarvitaan tilauksen käsittelyyn, tallennetaan tietokantaamme.

Tilatessasi meiltä ja/tai rekisteröityessäsi, hyväksyt tilaamisen yhteydessä antamiesi tietojen tallentamisen ja että EMP Merchandising HGmbH, Darmer Esch 70a, 49808 Lingen (= EMP) ja sen tytäryhtiöt voivat käyttää niitä.

Hyväksyt myös sen, että EMP voi käyttää näitä tietoja markkinointitarkoituksiin (esim. lähettää sähköpostitse tarjouksia uusista tuotteista tai palveluista ja postittaa EMP-kuvaston). Mikäli et halua vastaanottaa tarjouksia, voit peruuttaa suostumuksesi tietojesi käytöstä koska tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@emp.fi.


Rekisteröityminen

Tilaaminen EMP:ltä on erittäin helppoa! Tarjoamme mahdollisuuden rekisteröityä ilmaiseksi ja tallentaa tarvittavat henkilötiedot käyttäjätunnuksen ja salasanan taakse. Tällöin tiedot ovat aina valmiina tilauksen tekoa varten. EMP-asiakastili tekee tilaamisesta helpompaa:

  • Ostoskorissasi olevat tuotteet tallennetaan tilillesi, joten voit tulla myöhemmin takaisin viimeistelemään tilauksesi.
  • Sinun ei enää tarvitse antaa henkilötietojasi tilatessasi.
  • Pääset tarkastelemaan ja muuttamaan henkilötietojasi "Asiakastilisi" tai "Oma EMP:ni" -linkistä.


Rekisteröityminen on ilmaista eikä velvoita tilausten tekemiseen.

Voit lopettaa EMP-asiakastilisi koska tahansa. Voit tehdä tämän "Asiakastilisi"-sivulla kohdassa "Tilin asetukset" (sinun täytyy ensin kirjautua sisään tilillesi). Lopettaaksesi tilin klikkaa "Poista asiakastilini" -nappia. Otathan huomioon, että tilin lopettamisen jälkeen sinun tulee rekisteröityä uudelleen, mikäli haluat tehdä tilauksen.

Econda

Sivustolla kävijöistä kerätään ja varastoidaan anonyymiä dataa Econda GmbH:n verkkostatistiikkapalveluiden avulla sivuston käytettävyyden ja optimaalisen rakenteen kehittämiseksi. Tätä tarkoitusta varten datasta luodaan myös synonyymejä käyttäjäprofiileille. Näitä tietoja ei kuitenkaan koskaan yhdistetä alkuperäiseen käyttäjään.

Evästeet

Verkkokauppamme vaatii toimiakseen evästeiden (cookies) sallimisen. Voit sallia evästeet käyttämäsi selaimen asetuksista.

Evästeet ovat pieniä tekstidokumentteja, jotka tallennetaan tietokoneesi kovalevylle. Evästeemme eivät sisällä mitään henkilötietoja. Niitä käytetään ainoastaan navigointiin ja tunnistamiseen.

EMP-uutiskirje

Tarjoamme EMP-uutiskirjeen, joka lähetetään sinulle automaattisesti mikäli olet rekisteröitynyt verkkokauppaamme tai tehnyt meiltä tilauksen jotain muuta kautta. Viikottaisen uutiskirjeen lisäksi lähetämme erikoisuutiskirjeitä erinäisiin ajankohtaisiin aiheisiin liittyen (mm. tarjouskampanjat ja alennuskoodit).

Rekisteröitymällä, tilaamalla kuvaston tai tekemällä meiltä tilauksen hyväksyt, että EMP Merchandising HGmbH, Darmer Esch 70a, 49811 Lingen ja sen tytäryhtiöt voivat käyttää sähköpostiosoitettasi markkinointitarkoituksiin. Tähän kuuluu sähköpostitarjousten ja -kirjeiden (esim. EMP-uutiskirje) lähettäminen sähköpostiisi.

Sähköpostiosoitteesi tallennetaan pysyvästi, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille!

Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjettä, voit perua sen kunkin uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä. Tämä poistaa sähköpostiosoitteesi postituslistalta, etkä saa enää tulevia uutiskirjeitä. Uutiskirjetilauksen peruminen ja uudelleen tekeminen, alennuskoodin uudelleen saamiseksi, on kielletty.

 

Turvallisuus

Käyttämämme turvallisuussovellutus SSL (Secure Socket Layer) salaa kaiken verkkosivullemme syöttämäsi henkilökohtaisen informaation (kuten nimen, osoitteen ja luottokorttitiedot). Kolmannet osapuolet eivät pääse käsiksi tietoihisi SSL-suojatun yhteyden aikana. SSL kryptaa tiedot uniikilla salausavaimella, johon vain me pääsemme käsiksi.

 

Suojausprotokolla: SSL 3.0
Yleinen avain: SHA1 + RSA 2048 bit
Käyttäjätietojen kryptaus: RC4 128-bittinen; kolminkertainen DHE RSA – AES 256 bit

Seuraavat tiedot salataan: 

  • henkilötiedot (nimi, osoite, puhelinnumero jne.)
  • sisäänkirjautumistiedot (email-osoite ja tunnussana)
  • maksutapa
  • luottokortti- ja pankkitiedot
  • puuttuvien tavaroiden viimeinen haluttu toimituspäivä

 

REKISTERISELOSTE

 
Henkilötietolaki (523/99) 10 §
 
1. Rekisterinpitäjä:
E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH
 
Yhteystiedot:
E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH,
Darmer Esch 70a, D-49811 Lingen, Germany
Puh. +49 591 914310
 
Yhteystiedot (Suomi):
PL 35, 80101 Joensuu. Puh. 013 788 1800, sähköposti: asiakaspalvelu@emp.fi
 
2. Rekisteriasioista vastaava henkilö/yhteyshenkilö:
André Bosse
Yrityksen johto: Ernst Trapp
 
Yhteyshenkilö (Suomi):
Marko Kämäräinen
PL 35, 80101 Joensuu. Puh. 013 788 1800, sähköposti: asiakaspalvelu@emp.fi
 
3. Rekisterin nimi:
EMP:n asiakasrekisteri
 
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tai rekisterin käyttötarkoitus:
Asiakassuhteiden hoitaminen ja tilausten käsittely.

5. Rekisterin tietosisältö:
Talletamme seuraavanlaisia tietoja:
-Nimi
-Osoitetiedot (katuosoite, talon/rapun/huoneiston numero)
-Postinumero ja postitoimipaikka
-Puhelinnumero
-Sähköpostiosoite
-Syntymäaika

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma ilmoitus, EMP Merchandising HGmbH:n tilausjärjestelmä sekä mahdolliset Suomen lainmukaiset asiakastietojen ostot ulkopuolisilta tahoilta.
 
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta eikä siirretä EU/ETA-maiden ulkopuolelle.
 
8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa, vartioidussa ja elektronisesti suojatussa tilassa.
ATK-pohjainen järjestelmä säilytetään lukitussa tilassa, joka on suojattu palomuuri-, käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin.
 
Tietoja välitetään sekä sisäisesti että ulkoisesti seuraaville ryhmille:
- yhtiön eri liiketoimintaprosesseista vastaaville yksiköille (esimerkiksi henkilöstöhallinnolle, asiakasrekisterille, laskutukselle, osto-osastolle, markkinointiosastolle ja myyntiosastolle)
- viranomaisille lain edellyttämällä tavalla (esimerkiksi sosiaali- ja veroviranomaisille)
- Tilausten käsittelyn ja asiakassuhteen hoitamisen kannalta välttämättömille yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille.
 
Rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään ainoastaan sellaiset rekisterinpitäjän ennalta määritellyt työntekijät, joiden toimenkuvaan tietojen käsitteleminen kuuluu. Näitä työntekijöitä sitoo salassapitovelvollisuus.
 
9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen
Rekisteröidyillä henkilöillä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä myös kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoittaa. Tarkastuspyyntö tulee toimittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 
10. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö on tehtävä kirjallisesti ja riittävän yksilöidysti.
Tiedonkorjaamispyynnöt osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 
11. Kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta sekä sukututkimusta varten. Kielto osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 

Criteo Retargeting-mainonta


Käytämme verkkokaupassamme Criteo GmbH:n (www.criteo.com) kehittämää Retargeting-mainontatekniikkaa. Se mahdollistaa kohdennetun mainonnan käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneet verkkokaupastamme ja sen tuotteista. Tutkimusten mukaan henkilökohtaiset mieltymykset huomioon ottava mainonta on asiakkaalle kiinnostavampaa kuin mainokset, joilla on vähän tai ei lainkaan yhteistä asiakkaan oman maun kanssa. Teknologia mahdollistaa myös sen, että pääset helpommin suoraan sinua kiinnostaville tuotesivuille, mistä on hyötyä, koska verkko-ostaminen keskeytyy monesti, jolloin on myöhemmin vaikea löytää aiemmin valitsemiaan tuotteita. Personoitujen bannerien ansiosta pääset suoraan oikealle sivulle.


Ellet halua käyttää ominaisuutta vieraillessasi sivuillamme, voit kieltää sen käytön täältä.

 

Sociomantic Retargeting-mainonta


Käytämme verkkokaupassamme Sociomantic Labs GmbH:n (www.sociomantic.com) kehittämää Retargeting-mainontatekniikkaa. Se mahdollistaa kohdennetun mainonnan käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneet verkkokaupastamme ja sen tuotteista. Tutkimusten mukaan henkilökohtaiset mieltymykset huomioon ottava mainonta on asiakkaalle kiinnostavampaa kuin mainokset, joilla on vähän tai ei lainkaan yhteistä asiakkaan oman maun kanssa. Teknologia mahdollistaa myös sen, että pääset helpommin suoraan sinua kiinnostaville tuotesivuille, mistä on hyötyä, koska verkko-ostaminen keskeytyy monesti, jolloin on myöhemmin vaikea löytää aiemmin valitsemiaan tuotteita. Personoitujen bannerien ansiosta pääset suoraan oikealle sivulle.


Ellet halua käyttää ominaisuutta vieraillessasi sivuillamme, voit kieltää sen käytön täältä.

Kaikki sisältö © EMP.fi 1998-2017

Ainoastaan EMP.fi ja sen yhteistyökumppanit ovat oikeutettuja jäljentämään, käyttämään, julkaisemaan ja jakelemaan tämän verkkosivun materiaalia. Materiaalin käyttö ilman lupaa on kielletty. EMP.fi ja sen yhteistyökumppanit valvovat immateriaalioikeuksiaan lain mukaisesti.

Lataa ehdot PDF-tiedostona